sve kategorije

Profil tvrtke

Početna> O nama > Profil tvrtke

Shanghai Hejing Plastic Product Co., Ltd nalazi se u novom okrugu Pudong, Šangaj, Kina. To je profesionalni proizvođač spremnika za pakiranje kozmetike i vodeći pružatelj rješenja za pakiranje ljepote već 20 godina u Kini. Sada se tvrtka razvila do moderne tvornice veličine 20,000 četvornih metara s više od 300 zaposlenika. Uvela je najnaprednije strojeve za oblikovanje, brizganje, puhanje boca, automatski tisak na svilu, vruće žigosanje, označavanje i premazivanje itd. Tvrtka je certificirana prema ISO-9001 sustavima.

Proizvodi tvrtke obuhvaćaju ambalažu za kozmetiku, ambalažu za lijekove i ambalažu za hranu itd. Glavni proizvodi uključuju plastične boce, boce bez zraka, boce s kapaljkama, staklenke za kreme, čepove, pumpice i spremnike za šminku itd. Posvećena je opskrbi sveobuhvatnih rješenja za pakiranje za svojim kupcima diljem svijeta. Proizvod se izvozi u Hong Kong, Japan, Koreju, jugoistočnu Aziju, Bliski istok, Oceaniju, Europu i Ameriku. Tvrtka također ima vlastite proizvodne linije za pigmente koje bi mogle pružati usluge brzog usklađivanja boja za kupce.

Stekli smo dobar ugled među našim kupcima s našim kvalitetnim proizvodima, strogim upravljanjem visoke učinkovitosti, kreativnim dizajnom proizvoda i izvrsnim uslugama.

Nastojimo pružiti vrhunski proizvod za naše klijente na temelju stalnih inovacija proizvoda i ulaganja u istraživanje i razvoj, cijeli naš tim uvijek je posvećen ispunjavanju i nadmašivanju očekivanja naših kupaca i dugoročno najpouzdaniji partner naših kupaca, dobrodošli u kontakt s nama ako imate bilo kakav zahtjev.


Naša misija

Kako bismo bili pružatelj rješenja za ispis i pakiranje svjetske klase, stvaramo maksimalnu vrijednost za naše klijente stalnim tehničkim inovacijama i naprednim upravljanjem.


Temeljne vrijednosti

Ljudi su temelj. Zeleno, inovativnost i poštenje su duša naše korporacije.
Čovjek je najvrjedniji resurs.
Priznajemo jedinstvenost svakog pojedinca; poštujemo i cijenimo njihov doprinos produktivnosti, sigurnosti, kreativnosti i rastu naše tvrtke.
Inovativnost i poštenje su put do uspjeha.
Shanghai Hejing Plastic Product nada se suradnji s prijateljima iz svih sfera života diljem svijeta kako bismo zajedno stvorili svijetlu budućnost!

Razgovarajmo Ambalaža

Tražite rješenja za svoje potrebe pakiranja ljepote koja zadovoljavaju zahtjeve vaše marke i održivosti?

Zatražite besplatno savjetovanje s jednim od naših stručnjaka za pakiranje.